Bildspel från Svante 2014

ForsHem

Grieg i folkton

Grieg och folkmusiken

Strömkarlen

Fjällvandringen

Gjendine Slålien

Mina program

"Strömkarlen"
”Strömkarlen” är ett väldigt populärt program.

Varför har det blivit så?

Ett skäl är väl att ”Strömkarlen”, målningen på Waldemarsudde, är välkänd för alla.

Men främst beror det på att konstnären Ernst Josefsson, som jag citerar, så ingående och spännande berättar hur ”Strömkarlen” kom till.               Uppskattningsvis har 800 – 1000 personer sett ”Strömkarlen”.

Programmet innehåller en kombination av konst och musik - alltså kultur och underhållning. För min del har jag också möjlighet att lägga in spel på hardingfela, eftersom Strömkarlen spelar just hardingfela på målningen.

Har du och din förening, organisation, lust att också se programmet, så tveka inte att kontakta mig på svante.hoge@telia.com.

Mer om ”Strömkarlen” kan du läsa här!

Liknande program
Om ni har behov av liknande program, så har jag ett som heter "Fjällvandringen". Det innehåller vackra naturbilder från Hardangervidda i Norge. När jag visar detta bildspel spelar jag till bilderna på min hardingfela. Detta program har jag framfört några gånger och programmet är omtyckt.

Andra program
"Grieg i folkton" är ett större program jag gör tillsammans med en pianist. För detta krävs piano eller flygel. Detta har vi framfört i kyrkor, församlingshem och i en pensionärsförening. Ett mycket fint program med Edvard Griegs musik.

För progammen - se länkarna här intill !

Kontakt
För kontakt med mig, vänligen mejla svante.hoge@telia.com

Min hemsida visas på www.shproductions.se

                                                                        Hälsningar Svante Höge